Clarvăzătoarea Alisa oferă servicii de magie de calitate

Clarvăzătoarea Alisa oferă servicii de magie de calitate

Clarvăzătoarea Alisa oferă servicii speciale de magie albă de cea mai înaltă calitate în orașele Galați și Brăila și în toate orașele de la Dunăre. Lucrează cu fiica ei din București.

Clarvăzătoarea Alisa este declarată cea mai puternică clarvăzătoare și tămăduitoare din ultimii ani, cu cele mai mari realizări, câștigând premiile de la cei mai mari parapsihologi și la saloane de magie din: Rusia, Brazilia, Spania etc.

Clarvăzătoarea Alisa are vizionări de mic copil, iar acest secret l-a explicat mare specialist în parapsihologie, regretatul Ion Țugui, prin faptul că dânsa știe să folosească câmpurile energetice și are o inducție telepatică extraordinară, toate însă verificabile din punct de vedere științific.

Fenomenul de parapsihologie, din care face parte și doamna Alisa, a fost studiat ani la rând de domnul Ion Țugui, atras de  secretele pe care acesta le conține.

Ceea ce l-a interesat pe el a fost dacă vrăjitoarele chiar pot să facă ceea ce declaă că pot să facă. Iar concluzia domnului Ion Țugui a fost că doamna Alisa se numără printre cele care au durarul unor puteri magice cu adevărat excepționale.

Clarvăzătoarea Alisa a fost invitată la saloanele de magie din Spania, Rusia, Maroc și Brazilia,unde a demonstrat clar că harul și puterile sale sunt excepționale, uluitoare.

În 2014, pentru lucrări magice special efectuat de Sânziene în Maroc, a fost premiată cu Globul de cristal al Clarvăzătoarelor.

Are rezolvări personale la cabinetele sale sau prin telefon. Este o tămăduitoare și clarvăzătoare respectată, e cu puteri miraculoase, ştiute numai de ea.
Doamna Alisa are plante magice aduse tocmai din Ierusalim pentru fiecare boală în parte, ceaiuri şi diferite plante pe care le foloseşte pentru persoanele afectate de farmece şi blesteme făcute de alte persoane, ajută oamenii cărora nu le mai merge bine în afaceri şi nu mai au niciun fel de spor în casă sau în dragoste.

Are leacuri și plante de dragoste, de impotență, contra băuturii.Dezleagă farmece, blesteme,cununii, împacă cupluri despărțite, descântă de frică, scoate argintul viu,oferă talismane de reușită în afaceri și pentru spor în familie.Prin puterile sale şi ale plantelor sfinţite aduse special din Ţara Sfântă, tămăduitoarea și clarvăzătoarea Alisa îi poate rezolva pe cei lipsiţi de noroc, pe cei bătuţi de soartă şi le aduce mulţumirea în suflete în urma unor ritualuri de magie complexe pe care le face.

Clarvăzătoarea Alisa dezleagă cununii prin puterea globului de aur, chiar şi pe loc, face talismane de dragoste şi de apărare, vindecă de epilepsie şi de unele boli de piele, vindecă de alcoolism, împreunează pe cei despărţiţi, ghiceşte în cărţile de tarot.

Apelaţi cu cea mai mare încredere la tămăduitoarea și clarvăzătoarea Alisa şi sigur nu veţi regreta!

Oferă servicii de magie albă la cabinetele sale din: în Brăila, Galaţi şi Suceava.

Contact:  0740.771.190, 0236.31.41.21

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *